x
background

Blog

post image

Dental Spa Faydası Nelerdir? Kimler faydalanabilir?


  •  

  • Dişçi fobisi olanlar bu hizmet sayesinde diş tedavilerinden çok daha rahat bir şekilde faydalanabilir.
  • Olumsuz dişçi koltuğu deneyimlerini unutmak ve diş kontrollerine ya da diş tedavilerine bakış açısını değiştirmek  “Dental Spa” deneyimiyle mümkün .
  • Hastanın diş tedavisini çeşitli sebeplerle ertelemesi, isteksiz olması durumunda da dental spa ile diş tedavisine karşı daha istekli olunması mümkün hale gelir.
  • Tedaviden birkaç gün öncesinden başlayan uykusuzluk, stres ve aşırı gerginlik gibi problemler yaşanmaz. Hastalar gayet rahat bir şekilde tedavi için randevu zamanını bekleyebilir.
  • Estetik gülüş tasarımı dental spa ortamında keyifle  gerçekleşir. Çok istediğiniz estetik gülüşe konforlu bir ortamda kavuşabilirsiniz.
  • Hastalar bu uygulama sayesinde alışılmışın dışında bir diş tedavisi deneyimi yaşar
  • Dental Spanın amacı hastanın rahat ve konforlu olmasını sağlamaktır..

     

    Müzik ve rahatlatıcı kokular da devreye giriyor ve böylelikle hastanın uygulanacak tedavi nedeniyle yaşadığı gerginlikten arınması sağlanıyor. Daha rahat bir şekilde tedavi olan hasta, dişçi korkusunu yenebiliyor.

    7’den 70’e herkes için ideal bir seçenek olan bu işlemde yapılan tedavilerin yöntemi değişmiyor. Örneğin diş dolgusu yapılması gerektiğinde hastanın dolgu işlemi daha farklı bir teknikle yapılmaz. Yine aynı tedavi prosedürleri izleniyor. Dolayısıyla hastanın dental spadan istifade etmesi için belirli kriterlere sahip olması da aranmaz.

    Hastalar sadece genel ağız ve diş bakımı söz konusu olduğunda da bu hizmetten istifade edebiliyor. Bu sayede ağız ve diş bakımının daha konforlu, daha huzurlu ve rahatlatıcı bir ortamda tamamlanması mümkün olabiliyor. Bu konuda diş hekimine danışabilirsiniz. Böylelikle merak edilen her türlü sorunun yanıtı çok daha detaylı bir şekilde alınabilir. Bu arada dental spanın mevcut ağız ve diş sağlığını korumak için de faydalanılan bir hizmet olduğunu aktaralım. Bu nedenle 6 ay ile 10 ayda bir tekrarlanması da mümkündür.

    Bu uygulamadan kimler faydalanabiliyor?

    Dileyen herkes dental spa uygulamasından faydalanabiliyor. Bunun için bir yaş sınırlaması ya da bir tedavi sınırlaması bulunmuyor.