x
background

Blog

post image

Kişiye Özel Diş Tedavisi


Günümüzde dental spa uygulamasının en önemli yönlerinden biri tamamen kişiye özel olarak planlanabiliyor olmasıdır. Spa uygulamalarında olduğu gibi rahatlatıcı su sesi ya da rahatlatıcı etkisi olan bir müzik eşliğinde diş tedavisi yapılabiliyor. Üstelik tamamen kişiye özel olarak planlandığından hastanın ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm ihtiyaçlarının giderilmesi sağlanıyor.

Örneğin diş kayıplarında sıklıkla uygulanan implant, günümüzde yoğun bir şekilde ihtiyaç duyulan tedavilerden biridir. Hastanın diş kayıplarının giderilmesi için implant uygulamasının dahi huzurlu bir atmosferde yapılması mümkündür.

Dolgu uygulamaları, gülüş tasarımı işlemleri ve en çok korkulan girişim olan diş çekimi işlemleri de dental spa kapsamına dahil edilebiliyor. Kimi zaman bu uygulama kapsamında ortamda aromatik kokuların hakim olması da sağlanıyor. İnovatif bir hizmet olmasının yanı sıra diş tedavilerinden korkular ve endişeler nedeniyle uzak duranların faydalanabilmesini sağlaması da bu uygulamanın ön plana çıkan özellikleri arasında yer alıyor.